Loading Image

Kirándulj az AirSofa-dal!

Korábban ahhoz, hogy matracot, ülőfelszerelést vigyél magaddal nehéz és fáradságos munka volt, én személy szerint emlékszem arra, volt olyan, hogy inkább lemondtam a kényelemről, csak ne kelljen cipekedni.


Szerencsére manapság már nem kell óriási csomagot hordoznod magaddal, ha szeretnél leülni a barátaiddal, családdal a szabadban, hiszen ahogy az élet más területén, úgy itt is fejlődik a technológia. Íme, a legjobb bizonyítéka ennek: az AirSofa.


 


Az Odea.hu termékkínálatában 6 féle szín közül tudsz választani, és ami legjobb az AirSofa-ban, hogy bármilyen pumpa, eszköz nélkül, hipp-hopp, könnyedén meg tudod tölteni levegővel és már kész is! Teheted a kertbe, fűre, kőre, tengerpartra, szinte bárhova, ahova csak szeretnéd!


Az AirSofa anyaga dupla, szakadásgátló, úgynevezett ripstop anyagból készült, így nem kell aggódnod, hogy rossz helyre parkoltál le. Az oldalain zsebek találhatóak, ahova könnyedén bele teheted a könyvedet, a magazinodat, a tabletedet, vagy a telefonodat.


Na és a cipelés? Nem probléma! Egy chipses zacskó méretű zsákban viheted magaddal, kényelmesen a hátadon. Ha még mindig kételkednél az AirSofa-élményben, akkor most van egy jó hírünk!


2 db AirSofa vásárlása esetén az egyik árából -50%-ot elengedünk, hogy még közelebb kerülj barátoddal/barátnőddel/testvéreddel az újgenerációs szabadtéri pihenéshez! És hogy milyen érzés ringatózni egy AirSofa-ban?


Kedves Olvasónk! Kérjük, írd meg nekünk, és oszd meg velünk ezt a fantasztikus érzést! Mi már tudjuk, hogy milyen, de a legfontosabb vélemény számunkra a Te véleményed!


Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!

Be kell jelentkezned amennyibe szeretnél hozzászólni a bejegyzéshez

Kattints ide a bejelentkezéshez!


Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát.