Loading Image

Párosan szép a nyaralás – AirSofa-ban

Rohanó hétköznapok után jól esik egy kis lazulás, a kánikulában pedig a vízpart mellett hűsölni. Ám rengeteg pár életét megkeseríti, hogy: - sok cuccot kell vinni - nem fér be minden az autóba/bőröndbe Aztán később: - kezdődik a veszekedés, hogy én ezt mondtam, hogy hozzuk el, én meg azt mondtam, hogy inkább azt… - hopp, elfelejtettem, hogy mit kellett volna még magunkkal hozni - valamit otthon hagytuk… Ugye ismerősek ezek a helyzetek? Bizony így már egész máshogy fest a pihenés és ezek a problémák felváltják a kellemes élményeket.


Azonban most, hogy rengetegen választják a vízpartot – főleg, ahogy Magyarországon is egyre elviselhetetlenebb a meleg – arra gondoltunk, hogy segítünk nektek a nyaralásban, hogy kizárólag a pihenésre és egymásra tudjatok koncentrálni! Ezért azt tanácsoljuk, hogy vigyetek magatokkal 2 darab AirSofa légfotelt, - amit itt, az Odea.hu webshopban tudtok megrendelni - és élvezzétek egymás mellett a vízparton a víz illatát, hatalmas napernyő alatt!


Az AirSofa mindössze egy chips-es zacskó méretű zsákban elfér, amelyet kényelmesen a vállatokra tudtok venni, ráadásul nem kell felesleges kellékeket hurcolnotok magatokkal, mert néhány mozdulattal feltölthető levegővel. A kis, kompakt méretű zsák rendkívül kevés helyet foglal el, így más olyan dolgokat is magatokkal tudtok vinni, amelyekről eddig le kellett mondanotok. Akár egyforma színű légfotellel foglaltok helyet a tengerparton, akár különböző árnyalatokkal jelentek meg, biztosak vagyunk abban, hogy a 6 féle színből megtaláljátok a kedvenceteket! 


A légfotel oldalán pedig zsebek gondoskodnak arról, hogy minden kéznél legyen és ne a magazin, telefon keresésével menjen el az időtök. A különleges ripstop nylon anyag pedig megakadályozza, hogy baleset esetén szétszakadjon az AirSofa. Az AirSofa-kat megvásárolhatod az Odea.hu-n ingyenes kiszállítással, vagy pedig személyesen is megveheted a Récsei Centerben lévő üzletben. Vásárolj most 2 darab hihetetlenül AirSofa légfotelt és a második árából egész júliusban elengedünk 3.500 forintot!


Használjátok ki ezt a nyarat és élvezzétek egymás közelségét!


Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!

Be kell jelentkezned amennyibe szeretnél hozzászólni a bejegyzéshez

Kattints ide a bejelentkezéshez!


Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát.