Loading Image

Kreatív ajándékcsomagolási ötletek kicsiknek és nagyoknak

Ötletek gyerekeknek:


Bár felnőttként is mosolyt csal az arcokra, de a gyerekek különösen örülnek, ha ajándékuk csomagolása is kedves, kreatív, vagy éppen önmagában is ajándék.Egyszerű papírba csomagolt ajándékra például ragassz egy utat és helyezz rá egy kisautót, vagy ragassz a papírra néhány színesceruzát, filcet, vagy zsírkrétát, és máris nagyvárosi utat, vagy éppen festővásznat varázsoltál egy egyszerű csomagolópapírból.


 


Ötletek felnőtteknek:


Pompomokkal elegánsan, vagy akár kedvesen is csomagolhatod az ajándékokat. Ragassz fel különböző méretű színes pompomokat a szeretteidnek szánt csomagokra, és biztosan azonnal észreveszik majd az elegáns kedvességet. Vagy ha egy igazán egyszerű lépéssel szeretnél hatalmas mosolyt csalni arcukra, ragassz piros pompomot a csomagolópapír közepére, rajzolj fölé szemeket és agancsokat, és Rudolf máris életre kelt. Ráadásul ha valahol találsz egy gombolyag színes fonalat, a pompomokat Te is könnyedén el tudod készíteni, nem kell boltokban kutatnod utánuk. 


És hogyan csomagold Odeás ajándékaid?


Ennél mi sem egyszerűbb! Nagyobb méretű termékeinket, mint például babzsákfoteljeinket csomagold könnyen elkészíthető zsákokba, mintha a Mikulás hagyta volna ott. Kisebb termékeink, mint például az AirSofa, vagy egy nyakpárna könnyedén szaloncukor formára alakíthatóak. Vászonképeinket pedig a fenti módszerek bármelyikével díszítheted, vagy díszítésként akár apró Mikulást is hajtogathatsz a dobozra, vagy épp az üdvözlőkártyára.Ha tippjeink bármelyike mellett döntenél, vagy egyéb kreatív módon csomagolod be ajándékaid, küldj nekünk Facebookon képet :)


Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!

Be kell jelentkezned amennyibe szeretnél hozzászólni a bejegyzéshez

Kattints ide a bejelentkezéshez!


Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát.