Loading Image

Most minden még kényelmesebb! - Új kiegészítők a Led tükrökhöz

Új kiegészítők érkeztek a Led tükreinkhez. Ismerkedj meg a két, különleges tartozék előnyeivel! 


Időjáráskijelző


Szereted, ha mindent egy helyen találsz? A Led tükörbe építhető időjáráskijelzőről nemcsak a pontos időt és dátumot, de a kinti hőmérsékletet, illetve egyéb tudnivalókat is megtudhatsz. Az időjáráskijelző rádióadás útján szerzi a legfontosabb információkat, így akár a reggeli készülődés közben már előre megtervezheted, hogy milyen ruhában indulsz el otthonról.


És még rengeteg hasznos és kényelmes funkciót rejt a tartozék!  1. LED időjárás jelző nemcsak a szoba pontos hőmérsékletét és a páratartalmat mutatja meg, de ébresztő funkciója segít, hogy mindig időben készülj el!

  2. A beépített naptárnak köszönhetően gondosan és pontosan tudod megtervezni a feladataidat, így semmiről sem fogsz lemaradni.

  3. A digitális ikonok könnyen érthetően jelzik a jelenlegi holdfázist, hogy szépségápolási rutinodból a maximumot hozhasd ki!

  4. A kék LED világítás megkönnyíti az éjjeli használatot, ráadásul remekül harmonizál a tükör LED fényével.


 Rendeld meg a tükörhöz a kiegészítőt, hogy még gyorsabb és kényelmesebb legyen a reggeli készülődés! Minden részletet megtalálsz a honlapunkon


Mozgásérzékelő


Mostantól kezdve nem kell arra figyelned, hogy lekapcsoltad-e a világítást, vagy sem, mert a hiperérzékeny mozgásérzékelő erről mind gondoskodik! A kiegészítő észrevétlenül igazi high-tech paradicsommá varázsolja az otthonod.   1. Mindössze 2 méteres körzetben kell mozognod, hogy aktiváld a fényt.

  2. A kiegészítő 10 perc tétlenség után automatikusan lekapcsolja a LED fényt.

  3. A szenzor a tükör hátában helyezkedik el, így semmilyen zavaró tényező nem fog látszódni a szépséges LED tükrödből!Rendeld meg a tükörhöz a kiegészítőt, hogy még gyorsabb és kényelmesebb legyen a reggeli készülődés! Minden részletet megtalálsz a honlapunkon


Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!

Be kell jelentkezned amennyibe szeretnél hozzászólni a bejegyzéshez

Kattints ide a bejelentkezéshez!


Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát.