Loading Image

Ajándékutalványt karácsonyra!

Mit lehet tenni akkor, amikor dupla ajándékkal szeretnénk kedveskedni szeretteinknek? Olyannal, amely megnyújtja az ajándékozás élményét? Hogyan lehetséges az, hogy kapunk valamit ajándékba, majd később ennek segítségével megvesszük magunknak azt a terméket, amelyikkel már régóta szemezünk?Előző blogunkban már volt szó az ajándékutalvány lehetőségéről, most azonban szeretnénk egy kicsit több időt szentelni ennek bemutatására.


Sokak számára ismeretlen az utalványt, mint ajándékozási lehetőség, ezért javasoljuk, hogy ismerjétek meg ezt az ajándékozási formát. Meglátjátok, hogy ezzel is óriási örömet fogtok szerezni a megajándékozottnak!   


Mint, ahogy a hírlevélből is olvashattátok, az ajándékutalvány nagyon nagy szabadságot tud adni az ajándékozott számára. Konkrétan a Te segítségeddel azt vesz meg, amit csak akar. Nem kell félned attól, hogy nem fog tetszeni az ajándékod.


 


 


De miben segít az ajándékutalvány? Például ha valakinek annyira szerteágazó az érdeklődési köre, hogy nehéz behatárolnunk a pontos kívánságát.


Szüleink, nagyszüleink idejében nem illett elárulni az ajándék összegét, sőt egyenesen illetlen volt. Ma már azonban nagyot változott a világ és egyáltalán nem ciki „szembesülni” az ajándék értékével.Ráadásul a mi életünket is megkönnyíti a beszerzése: nem kell órákig sorban állni érte, hanem online is meg tudjuk rendelni. Ez sokkal egyszerűbb és gyorsabb, így rengeteg időt tölthetünk el mással. Online vásárlás esetén elég csak kinyomtatnunk az utalványt és már adhatjuk is ajándékba!


Az ajándékutalvánnyal is megvehetjük kedvenc babzsákjainkat, vászonképeinket, dekorációnkat, stb. Ezenkívül az éppen aktuális akciós termékeket is ugyanúgy kifizethetjük vele.


Utalványunk a kiállítástól számított 1 évig felhasználható nem csak a Récsei Centerben lévő boltunkban, hanem a webshopunkban is. Sőt! Amennyiben az üzletben szeretnénk vásárolni ajándékutalványt, úgy tetszőleges összeggel is fel lehet tölteni. Bátran éljünk ezzel a lehetőséggel!


 


További kellemes vásárlást kívánunk!


 


 


Források:


https://hu.pinterest.com/pin/611856299344547668/


https://hu.pinterest.com/pin/611856299344547649/


 


 


Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!

Be kell jelentkezned amennyibe szeretnél hozzászólni a bejegyzéshez

Kattints ide a bejelentkezéshez!


Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát.