Loading Image

Ez én nyaram!

Ehhez nem kell semmi giccses és drága beruházás, egyszerűen elég, ha otthonodat szolidan élénk színekkel és textíliákkal, kifejezetten nyárral kapcsolatos dekorációkkal vagy pedig nyarat idéző vászonképekkel öltözteted fel. Válaszd ki kedvenc témádat, mint például a vízpart, a dzsungel, vagy pedig az utazás. A színek legyenek vagy ellentétes hatásúak, vagy egymás kiegészítői, vagy pedig eltérő árnyalatúak. Amennyiben most szeretnéd, még a nyár elején ezt megvalósítani, akkor biztosítunk arról, hogy a legjobbkor jársz a legjobb helyen: az Odea.hu kínálatában elképesztő mennyiségű nyári vászonkép közül válogathatsz! Ha kedvenced a tengerpart, mert olyan jókat szoktál ott nyaralni, akkor érdemes olyan tárgyakat, képeket, textíliákat beszerezned, amelyek közvetlenül kapcsolódnak ehhez a témához. Ilyen például a napozóágy, világítótorony, tengeri csillag – csak néhány motívum a sok közül. Legyen akár egyértelmű fotó, rajz vagy sejtelmes sziluett, mindegyik pozitívan fog hatni a hangulatodra. Ráadásul most az Odea.hu júniusi vászonkép akciójában, -20%-kal olcsóbban tudod felvértezni otthonodat a nyár üdítő hangulatával, így több marad az egyéb kiegészítőkre, vagy magára a nyaralásra! Ha nincs időd a lakásod teljes mértékű átalakítására, akkor is szép eredményt érhetsz el, ha a megfelelő fókuszpontokra helyezel el olyan vászonképeket, amelyek abszolút a nyár érzetét keltik.  


 


Tegyél egy szép nyári témájú vászonképet szembe az ágyaddal szemközti falra, és ébredj minden nap ezzel a látvánnyal, vagy csempészd be az étkeződbe, amelyre akaratlanul is rászegeződik a tekinteted!


Élj a -20%-os nyári vászonkép akciónkkal és borítsd be élményekkel az otthonodat! Ha pedig egyszerre több képpel szeretnéd emelni a hangulatot, akkor az 1+50%-os akcióban bármikor számíthatsz kedvezményre!


Több száz vászonképeink közül biztos, hogy megtalálod a kedvencedet és akár már másnap az otthonodban lehet!


Hiszen Te is tudod: kreativitásodnak csak a képzeleted szabhat határt!


Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!

Be kell jelentkezned amennyibe szeretnél hozzászólni a bejegyzéshez

Kattints ide a bejelentkezéshez!


Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát.