Loading Image

Az árak már a fákról hullanak

Minden évben különös érzéssel fog el engem az ősz. Már kevésbé meleg az idő, a fák aranylóan tűnnek ki a földből, kellemesen hűvösebb van, de még egyáltalán nem vacogósan. Egyszóval tökéletes átmeneti időszak. Én például rengeteget kirándulok ilyenkor, mert a levélhullás önmagában tartalmaz valamiféle különlegességet, amit nehéz megmagyarázni. Persze sokan mondhatják azt is, hogy ősszel bizony az eső is többet esik.Az itt látható vászonképet 210x100 cm-es 7 részes méretben ide kattintva érheted el!


Nekem ezzel sincs problémám, szeretem az eső illatát és nem mellesleg számomra az is épp kellemes időtöltés, ha csak egy jó bögre tea társaságában bámulhatom a lehulló esőcseppeket az ablakon keresztül. Ha te is hasonlóan állsz az őszhöz, és szeretnéd, hogy akkor is hasson Rád, amikor épp nem az ablakon át tekintesz a világra, akkor most jól figyelj!


Mi lenne, ha azt mondanám, hogy most a szobádba is elhozhatod az őszi hangulatot, méghozzá remek minőségű vászonképeink segítségével, melyek közül most az őszi témájú, színvilágú képekhez 20% kedvezménnyel juthatsz hozzá! És hogy melyek ezek a képek? Ide kattintva végigböngészheted az akcióban szereplő vászonképeket!


Miért válaszd az Odea.hu vászonképeit? A képeket magas felbontású minőségben készülnek, korszerű nyomtatási eljárásokkal, melynek eredményeként a nyomatok rendkívül részletesek és aprólékosak lesznek. Továbbá kifejezetten nyomtatásra tervezett, magas minőségű vásznakat használunk, így nem kell félned a szemcsés vagy pixeles végeredménytől. A vászonképek gyártásánál környezetbarát tintával dolgozunk, melynek mély színtelítettsége és tartóssága csak emel az értékén


A képeket nem kell kereteztetni, hiszen már eleve is egy keretre, úgynevezett vakrámára van ráfeszítve. Ennek legnagyobb előnye az, hogy a kép a keret szélén is továbbfut, ezzel csodás hatást keltve, hiszen oldalról nézve is tökéletesen láthatjuk a képet. A vászonképek felszerelése is gyakorlatilag gyerekjáték, hiszen úgy érkeznek, hogy már készen állnak a falra akasztásra. Emellett minden nyomathoz biztosítunk akasztó szettet is, így ezzel sem kell bajlódnod!


Természetesen fontos kérdés az is, hogy miként jut el Hozzád a termék? Ha regisztrált vásárlóként, telefonon, emailben vagy a Récsei Centerben lévő üzletünkben rendeled meg vászonképedet, akkor a kiszállítás minden esetben INGYENES! A termék buborékfóliába alaposan becsomagolva, szolid kartondobozban érkeznek, hogy semmilyen sérülés ne keletkezhessen rajtuk.


Csapj le tehát az ősz színeire és rendeld meg új vászonképedet most!


Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!

Be kell jelentkezned amennyibe szeretnél hozzászólni a bejegyzéshez

Kattints ide a bejelentkezéshez!


Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát.