Loading Image

Rendezés:


Results 41 - 48 of 48

Mutasson

bejegyést oldalankét

01 Jan

Mi a közös egy gőzmozdonyban, a karácsonyban és az odea.hu-ban?

A karácsony úgy az igazi, ha az ember sok pluszt tesz bele. Ezért üzletet nyitottunk a Camponában is, hogy még több helyen találjátok meg termékeinket.


Szeretnénk kedveskedni valami klassz dologgal Nektek a nyitása alkalmából! :)


Ha kinyomtatod ezt a kupont és kivágod, akkor ennek ellenében 5%-os kedvezménnyel vásárolhatsz a Camponában lévő üzletünkben bármilyen terméket. Használd ki most, mert üzletünk december 31-ig lesz ott nyitva!A karácsony olyan egy üzlet életében, mint egy gőzmozdony: eleinte fokozatosan gyorsul, aztán belendül, és egyik pillanatról a másikra eszeveszett sebességgel robog. A telefonjaink csörögnek, kapjuk az e-maileket, Barbi sorozatban adja le a rendeléseket, mi pedig futószalagon töltjük Nektek a babzsákokat.


Íme, pár kép az új üzletből!

Rengeteg új termék, dizájnos kerámiák, vázák, mécsestartók és persze az elmaradhatatlan babzsákok. Nem szólva a háttérben láthatatlanul meghúzódó kolléganőkről, akik, bár eladók, mégsem megvásárolhatók.:) 


Ha szeretnél még többet is olvasni rólunk, kövesd ezt a blogot! Azon leszünk, hogy minél több érdekességgel szolgáljunk pörgős kis életünkről, a babzsákokról, lakberendezésről és mindenről, amit érdekesnek tarthatsz! :)

01 Jan

Kényelmes olvasósarok a könyvek rajongóinak!

Ki ne szeretne feltöltődni kulturális programokkal? Sokan igyekszünk a mindennapos rohanás mellett belecsempészni egy kis kultúrát is az életünkbe, de ha nem jön össze a színház vagy egy kiállítás, akkor se csüggedjünk! Hiszen a kezünkben van egy egyszerű lehetőség, amihez nem kell más csak egy könyv és némi szabadidő.

Olvasd tovább

01 Jan

A babzsákfotel a véletlen műve?


Hogy hogyan jött létre az egyik legnépszerűbb ülőalkalmatosság a világon? Az a “bútordarab”, amely ma már lassacskán nélkülözhetetlen minden modern lakásban? Most lehull a lepel erről a babzsákfotelek rejtélyéről!

Olvasd tovább

Rendezés:


Results 41 - 48 of 48

Mutasson

bejegyést oldalankét


Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát.