Loading Image

Válaszd a magas minőséget! Babzsákjaink nagyító alatt

Babzsákjaink nemcsak utánozhatatlanul kényelmesek, hanem magas minőséget is képviselnek. Milyen összetevőkből áll össze egy odea.hu-s babzsák tökéletessége? Ismerkedj meg termékeinkkel a nagyító alatt!


Kiváló minőségű anyagok


Babzsákjaink olasz műbőrből, mikroplüssből és nylon anyagból készülnek, ami garancia a tartós, megbízható és kényelmes megoldásokra.


Műbőr anyagunkat rendkívül erős szilárdság és formatartósság jellemzi, nehezen gyűrődik és részben lepereg róla a víz.Amore fantázianevű mikroplüss anyagunk sűrű szövésű, bolyhos, puha pamut, amit akár mosógépben is kimoshatsz!Nylon anyagunk pedig a sátorvászonhoz hasonló, stapabíró anyag, amely vízlepergető tulajdonsága miatt kültérre is alkalmas, és még a kisállatok támadásainkak is ellenáll.Három anyagtípusunk különböző igényeket elégít ki, de egyvalami közös bennük: a belőlük készült babzsákjaink hosszú évekre hű társaid lesznek.


Erős ipari cérnával varrva


A gondosan megválasztott anyagok mellé precíz varrás is társul: babzsákjaink varrása erős ipari cérnával készül. Emellett babzsákjaink dupla cipuzárral záródnak, így biztosan nem szökik ki belőle a töltet! Olyannyira megbízunk e két összetevőben, hogy babzsákjainkra 2 év garanciát kínálunk!Első osztályú töltet


Polisztirol gyöngy töltetünk szemcsemérete gondos tervezés eredménye: hosszas kísérletezésünk során bebizonyosodott, hogy sem a kisebb, sem a nagyobb méret nem ideális. A töltet kiváló hőtartó, így a hűvösebb napokon is kellemes érzés belesüppedni a hívogató babzsákokba. Termékeinkből nem spóroljuk ki a töltetet, így a babzsákok hosszú évekig bírják a gyűrődést, akár még a gyerekek mindennapos rohamát is!Igazi színkavalkád


Babzsákjaink megkoronázása, hogy mindhárom anyagtípusunkból közel 20 féle élénk szín áll rendelkezésedre, amelyek rendkívüli színtartással rendelkeznek. Nem tudsz dönteni közöttük? Kérd vevőszolgálatunk segítségét! Kollégáink ingyenes színmintát biztosítanak személyesen, a Récsei Centerben vagy akár postai úton is.
Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!

Be kell jelentkezned amennyibe szeretnél hozzászólni a bejegyzéshez

Kattints ide a bejelentkezéshez!


Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát.