Loading Image

A tavasz tükörképe - fantasztikus Led tükör akció!

"Tükörbe sokáig kell nézni, sokszor és sokáig, amíg végre megismeri az ember igazi arcát. A tükör nemcsak sima ezüstlap, nem, a tükör mély is, mint a tengerszemek a hegyekben, s aki nagyon figyelmesen hajol (...) felülete fölé, egyszerre a mélybe lát, s mindig új és új mélységeket lát, s mindig messzebb dereng az arc, mely a tükör fölé hajol, s mindennap lehull egy álarc az arcról." - Márai Sándor


Tedd még dizájnosabbá a lakásod elegáns és letisztult Led tükreinkkel! Ismerkedj meg ezekkel a nagyszerű termékekkel, amelyeket különböző mintákkal, praktikus kiegészítőkkel és Magyarországon kizárólag nálunk egyedi méretben is kérhetsz. És ez még nem minden: most három kiegészítőnket kedvezményesen adjuk, hogy még kényelmesebb legyen a reggeli készülődés! Böngészd végig őket: 


Nagyítós kozmetikai tükör


Legyen még egyszerűbb a sminkelés és a borotválkozás a kozmetikai tükörrel! A kozmetikai tükör átmérője 15 cm, 2,5-szeres nagyítást biztosít.A pontos helyét Te határozhatod meg a tükörben, hogy maximálisan illeszkedjen az igényeidhez! 


Ez a csodálatos kiegészítő most 16.900 forint helyett 14.365 forintért a Tiéd lehet! 


Led óra 


Ez a digitális óra idő és a dátum funkcióval segít, nehogy kifuss az időből a fürdőszobai készülődés közben! Az órának három gombja van, amely lehetővé teszi az aktuális dátum és a pontos idő beállítását. Az óra pontos helyét Te választhadod meg a tükör felületén. 


Ez a csodálatos kiegészítő most 16.900 forint helyett 14.365 forintért a Tiéd lehet! 


Páramentesítő


Reggelente az egész család a fürdőszobában tolong, az utolsó pedig már semmi nem lát a párától? A tükörbe épített fűtőszál megakadályozza pára képződését a tükör felületén.A tükrön nem képződik pára még egy meleg fürdő után sem, így kényelmesen tudsz fürdés után készülődni. A páramentesítőt egy külső kapcsolóval be lehet építeni, vagy a LED világítás mentén összekapcsolni, ebben az esetben akkor működik a fűtőszál, amikor a tükör be van kapcsolva.


A páramentesítő három méretben elérhető, hogy pontosan illeszkedjen a megválasztott tükör méretéhez. 


30x50 cm-es méretben most 18.900 forint helyett 16.065 forint


40x60 cm-es méretben most 21.900 forint helyett 18.615 forint 


80x60 cm-es méretben most 24.900 forint helyett 21.165 forint 

Kérdésed van a tükrökkel vagy a kiegészítőkkel kapcsolatban? Keresd fel a vevőszolgálatunkat, ahol gyorsan és szakszerűen segítünk neked!


Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!

Be kell jelentkezned amennyibe szeretnél hozzászólni a bejegyzéshez

Kattints ide a bejelentkezéshez!


Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát.