Loading Image

Fókuszban a babzsák

 


Manapság a bútor választásnál (is) eléggé nehéz dolgunk akad, hiszen csak a képzelet és a pénztárcánk szabhat határt. Ezek természetes aggodalmak és mi most segítünk eloszlatni a félelmeket. Például fotel vásárlásánál az alábbi kérdések szoktak felmerülni:


 Milyen fotelt válasszak?


Erre a kérdésre kapásból azt javasoljuk, hogy valami különlegeset, például babzsákfotelt. Nálunk több mint 30 féle színből választhatsz, azonban ha nem vagy biztos benne, hogy pontosan melyik szín is passzol otthonodhoz, akkor azt tanácsoljuk, hogy figyeld meg, hány féle szín szerepel a szobákban. Haladj helyiségről helyiségre és írd fel, hogy milyen árnyalatokat találsz, és azok hányszor szerepelnek. Majd az első 3 legtöbbet szereplő színt válaszd ki, így leszűkíted a lehetséges variációkat. Így már könnyebben ki tudod választani a megfelelő színű babzsákot is. Webáruházunk 16 féle színt biztosít nylon anyagból, 20 félét a műbőrből és 16-ot a mikroplüssből.


 Hosszú vagy rövidtávon fogom használni? 


Érdemes azt is végig gondolnunk, hogy kb. mennyi időt fogunk benne időzni és hogy milyen tévézési, olvasási, beszélgetési szokásaink vannak: ülve vagy fekve szeretnénk használni? E kettő közül váltogatunk? Inkább alacsonyabban a földhöz közel elnyúlnánk rajta, vagy gyorsan szeretünk felpattanni a székből? Az Odea.hu webáruházban multifunkcionális babzsákjaink közül válogathatsz, mint például Play XL vagy a Super XL. Nálunk találsz olyan fotelt, amelyet mind ülve mind fekve tudod használni. Azonban, ha csak néha-néha megpihensz rajta, vagy azon ülve dolgozol, úgy ajánljuk a Boss, illetve a Play XL Amore babzsákjainkat.


 Mi fog történni, ha elkoszolódik/kiszakad/kifakul/stb.?


Babzsákjaink olasz kombinált anyagú műbőrből készülnek és a forma, valamint a méret kiszabása után extra erős ipari cérnával varrják össze munkatársaink. Annyira biztosak vagyunk a tartósságában, hogy 2 év garanciát vállalunk rá! Használatkor az anyag elkoszolódik, ilyenkor a műbőrt elég áttörölni egy nedves ronggyal. Mi a baba törlőkendőt ajánljuk, így értékes olajak is ápolják a babzsák bőrét. Az Amore mikro plüss anyagot pedig elég csak lehúzni és kimosni a gépben. Hosszan tartó színfestékkel készülnek anyagaink, így nem fognak kifakulni: még a boltunkban lévő erős neonfény sem tud kárt tenni benne.


Mennyit szánjak rá?


 Ez az egyik legsarkalatosabb kérdés, hiszen természetes, hogy nem szeretnénk sokat költeni rá, ugyanakkor nálunk az ár tartalmazza azt, amit máshol nem biztos, hogy megkapunk: a minőséget. Igyekszünk minden vásárlónk igényét kielégíteni, hosszan tartó babzsákjaink és folyamatos akcióinknak köszönhetően versenyképes árakat tudunk kínálni vásárlóinknak.


 Valóban kényelmes lesz?


 A Récsei Centerben lévő bemutató termünkben ki lehet próbálni a babzsákokat, valamint a termékeink alatti webfelületen folyamatosan megosztjuk a már „tapasztalt” vásárlói véleményeket. Vevőinkkel folyamatosan kapcsolatban állunk, fontos számunkra, hogy a vásárlást élménnyé tegyük számukra.


 Reméljük, hogy tudtunk segíteni ezzel az útmutatóval, és bátran rendeljünk babzsákot, mert nemcsak színesebbé teszi életünket, de a kis polisztirol gyöngyök jótékonyan meg is masszírozzák a hátunkat is. Csak arra ügyeljünk, hogy nekünk is maradjon egy, ha már mindenki úgyis ilyet kér.


 


Jó pihenést kívánunk!


 


Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!

Be kell jelentkezned amennyibe szeretnél hozzászólni a bejegyzéshez

Kattints ide a bejelentkezéshez!


Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát.