Loading Image

Nálunk egy profi csapat vigyáz rád!


-          Gyors és pontos ügyfélszolgálat


Fontos számunkra, hogy vásárlóink kéréseit, kérdéseit precízen és a lehető leggyorsabban teljesítsük, ezért telefonon, emailben és a Récsei Centerben lévő üzletünkben személyesen is a rendelkezésedre állunk a hét hat napján!


-          Udvariasság


Alapelvünk, hogy mindenkit kedvesen és udvariasan tájékoztassunk, bármilyen kérdéssel is forduljon hozzánk. Nagy öröm számunkra, hogy vevőink gyakran megköszönik a kedvességünket az ügyintézések során!-          Professzionalizmus


Vannak egyszemélyes vállalkozások, családi vállalkozások, nálunk azonban egy profi csapat figyeli az óhajaidat! Igyekszünk a legkülönösebb kéréseket is szakszerűen megválaszolni, a rendeléseket azonnal teljesíteni, a vevők igényeit maximálisan kiszolgálni.


-          Lelkesedés


Hiszünk abban, hogy egy vállalkozás akkor működhet sikeresen, ha a munkatársak szívesen dolgoznak benne. Az Odea.hu-nál jókedvű, összeszokott csapat várja az ügyfeleket, így reméljük, hogy a mi lelkesedésünk a vásárlóinkra is átragad!Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!

Be kell jelentkezned amennyibe szeretnél hozzászólni a bejegyzéshez

Kattints ide a bejelentkezéshez!


Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát.