Loading Image

6 tipp, hogy pozitív élmény legyen a karácsony

Az adventi időszak sok család életében egyenlő a rohanással, túlköltekezéssel, veszekedéssel, stresszel, a sok bonyodalom után pedig december 24-én már senki nem tud őszintén örülni az ünnepnek. Most hat tippet adunk arra, hogy idén mindez másképpen legyen, és felkészülten, pozitív szemlélettel vághass neki a decembernek!


Állítsd fel a határokat!


Nem muszáj minden karácsonyi üdvözletre válaszolnod, minden meghívást elfogadnod vagy minden szomszéd karácsonyi dekorációját személyesen megdisérned! Döntsd el, mi az igazán fontos számodra, és fókuszálj arra - rengeteg felesleges aggodalomtól megkímélheted magad!Készülj fel időben!


Nálad is őrült kapkodással telnek a karácsony előtti utolsó hetek? Idén legyen ez másképp! Az ajándékokat például már most is beszerezheted - ebben segít az Odea.hu. Novemberi Early Bird akciónkban öt közkedvelt babzsákunkat szerezheted be jelentős kedvezménnyel. Spórolj többezer forintot, és főleg rengeteg aggodalmat és sorbanállást; rendelj a foteledből és kérd ingyenes házhozszállításunkat. Egy jó döntés, és megkímélheted magad minden fáradtságtól!Végy egy mély levegőt!


Néha elég csak megállni egy pillanatra és venni egy mély levegőt ahhoz, hogy könnyebben folytasd a napot! Hagyj időt magadnak erre, és rögtön derűsebb színben látod a világot!Egyél jókat!


Válassz olyan ételeket, amikhez kellemes, gyerekkori élmények kötnek! Ebben az időszakban legyen az a fő szempont, hogy az étkezések testileg és lelkileg is tápláljanak - így könnyen átvészelheted a zsúfoltabb heteket is.Egy kis mozgás!


Fontos a pihenés is az adventi és a karácsonyi időszakban, de az ünnepek alatt egy kiadós séta a családdal, szánkózás vagy korcsolyázás is nagyon üdítő lehet! Kapcsolj ki a mókuskerékből, és ha tetszik, az egész évben is állandósíthatod a rendszeres mozgást.Érezz!


A karácsony nem mindenkinek csak a pozitív érzésekről szól, de éppen ezért fontos alkalom lehet arra, hogy tisztázzuk magunkban az eltemetett érzelmeinket, átgondoljuk az életünket akár egy barát vagy szakember segítségével. Felejtsd el a külvilág elvárásait, az ünnepi nyomást, a legfontosabb, hogy te jól érezd magad


Relaxing at Christmas


Ötlet forrása


Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!

Be kell jelentkezned amennyibe szeretnél hozzászólni a bejegyzéshez

Kattints ide a bejelentkezéshez!


Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát.