Loading Image

Legyél profi karácsonyozó!

Stressz és kapkodás? Rossz döntések sorozata? Nem megfelelő ajándék? Alacsony minőség magas árért? Segítünk, hogy idén kikerüld ezeket a csapdákat, és profi karácsonyozóként vágj bele az ünnepek előtti utolós hetekbe.


Kezdd el időben a készülődést!


Ne hagyd az utolsó napokra a főzést, takarítást, nagybevásárlást és az ajándékok beszerzését! Oszd be úgy az időd, hogy arányosan eloszlasd a terheket. Az ajándékokat például már most megvásárolhatod: az Odea.hu-nál  feltöltöttük a készleteinket, így számtalan olyan terméket találsz, amelyek 1 munkanap alatt házhoz érkeznek.Ne vegyél felesleges ajándékokat!


Nincs ötleted a szeretteidnek? Ajándékozz nekik ajándékutalványt! Az Odea.hu-nál tetszőleges összegben állítunk ki levásárolható ajándékutalványokat, amelyeket bármelyik termékünkre beválthat a megajándékozott - csak keresd vevőszolgálatunkat! Ha bizonytalan vagy, melyik vászonkép tetszene neki leginkább, vagy melyik babzsákunk a legkényelmesebb számára, ez a legbiztosabb döntés!Járj utána, mit hol, mennyiért érdemes megvenni!


Karácsonykor sajnos sokan bedőlnek a látványos akcióknak, az olcsón hirdetett, de rossz minőségű bóvliknak, amiknek aztán az ajándékozott sem veszi hasznát, és az ajándékozó is kínosan érzi magát miatta. Bármit is vennél, előbb nézz utána, az adott termék mit és mennyiért tud - az Odea.hu budapesti boltjában  kollégáink készséggel bemutatják az összes termékünk előnyeit, szabadon kipróbálható, megtapogatható, megvizsgálható minden!Relaxálj!


Amellett, hogy igyekszel minden szeretted igényeit maximálisan kielégíteni, ne feledkezz meg saját magadról sem! Neked is ugyanúgy kijár egy kényelmes babzsákfotel vagy egy szép vászonkép. Ne feledd, minden második vászonképünk 25% kedvezménnyel kapható, a babzsákjaink mellé pedig kedvezményes áron választhatsz puffot és nyakpárnát - így sem a szeretteid, sem te nem maradsz ki a jóból!Hozzászólások
Szólj hozzá Te is!

Be kell jelentkezned amennyibe szeretnél hozzászólni a bejegyzéshez

Kattints ide a bejelentkezéshez!


Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát.