Loading Image

Miben vagyunk igazán jók?


Színt viszünk az otthonodba!

A Te örömöd jelenti számunkra a sikert. Minden nap azért dolgozunk, hogy amikor vásárlóink belépnek az otthonukba, nyugalom, harmónia és szépség vegye őket körül és öröm legyen a korábban üres falakra is ránézni.


Ellazítjuk a hátadat!

Egyedi babzsákjaink nem csak azt a célt szolgálják, hogy modern és dekoratív kiegészítői legyenek a lakásodnak, hanem, hogy a mindennapi munka után valódi pihenést nyújtsanak a hátadnak. Babzsákjaink használatával a kellemetlen hátfájást is megszüntetheted.


Ingyenesen kiszállítjuk rendelésed!

Nekünk fontos a kényelmed, ezért egyenesen otthonodba szállítjuk a kiválasztott terméket az egész országon belül, ingyenesen!


Számíthatsz 5 ☆-os garanciánkra!

☆ Garantált 1 munkanapon belüli kiszállítás készletről!
☆ Garantált 15 munkanapon belüli kiszállítás rendelésre készülő termékeknél!
☆ 2 év garancia babzsák varrásra!
☆ Fél év garancia babzsák töltetre!
☆ 100% pénzvisszafizetési garancia!

 

Szeretettel várunk üzletünkben!

Költözünk, hamarosan friss képpel az üzletről!

Cím

Image not available

Nemcsak a virtuális térben vagy telefonon, hanem személyesen is kapcsolatba léphetsz velünk, érdemes benézned hozzánk!

Rólunk mondták

Megkaptam a vászonképet, nagyon szép.

Korrekt volt a telefonos egyeztetés és a megígért időben leszállították díjtalanul. Köszönöm!

Kántorné Erika

2013. január 31
Nina minden fotelt imádott, amit kipróbált nálatok!

Mi is elküldjük a képeket, amit készítettünk, mert olyan kedvesek voltatok velünk!

Miskeyné Ida

2014. augusztus 27
Ez a gyönyörűség díszeleg a hálószobánk falán :)

Pont ilyen kép volt az elképzelésem, annyira odaillik!!! Örülök, hogy Rátok leltem odea.hu!!!

Kováts Tímea

2013. október 2


Épségben megérkezett az Önöktől rendelt kép, bár mondjuk a hóhelyzet miatt volt némi csúszás a szállítási határidővel kapcsolatban, de ez természetesen megérthető. Kicsit izgultunk a bontogatás során mivel ez az első ilyen vászonképünk. A választás is eléggé nehéz volt,de a fő célunk az volt, hogy ha valaki ajtót nyit ez legyen az első dolog ami "szemet szúr Neki". Úgy gondolom sikerült.

Martus Roland

2013. május 4


A fotelt tegnap megkaptuk a kislányomnak annyira tetszik, hogy nem akar felállni belőle (12 éves)

Szentmihály Tibor


Tegnap megkaptam a képet, nagyon szépen köszönöm nagyon szép, a nappalink falát díszíti.

Z. Török Tünde

 

Csapatunk


Antal Nikoletta

Nikivel üzletünkben, eladóként találkozhattok. Tökéletesen ért a vásárlóink nyelvén, már azelőtt ráérez, hogy mit szeretnétek, mielőtt kimondanátok. A Récsei Centerben lévő üzletünkben mindig nagy szeretettel, mosollyal és hozzáértő szakértelemmel vár kicsiket és felnőtteket egyaránt!


Csernai Barbara

Barbi az odea.hu ügyfélszolgálatának lelke. Bármilyen kérdéssel, kéréssel bátran fordulhattok hozzá, ő biztosan tud Nektek segíteni, hiszen komoly tapasztalata van a vásárlóink kiszolgálásában! Barbi mindent megtesz, hogy a rendelésetek időben és a kéréseteknek megfelelően érkezzen meg hozzátok! Ráadásul vidám hangja garantáltan bearanyozza a napotokat!


Boros Csilla

Csilla az odea.hu megalkotója! Csapatunk vezetőjeként minden fontos munkafolyamatot koordinál, a marketingtől, a weboldal fejlesztésen és logisztikán át, egészen az értékesítésig számíthatunk rá. Különleges, újító ötleteit nemcsak megálmodja, hanem meg is valósítja!


Dalnoki Fanni

Fanni a marketing és közösségi média felelős. Az ő dolga, hogy mindig minden újdonságunkról időben értesüljetek, hogy nyereményekkel gazdagodjatok és szárnyalhasson a képzeletetek, amikor az otthonotok dekorálásáról, kényelméről van szó. Gondoskodik arról, hogy csak olyasmi kerüljön elétek, ami számotokra érdekes, izgalmas, inspiráló.


Rózsa Dorottya

Dórival a Récsei Centerben található üzletünkben találkozhattok, és gyakran ő teljesíti kéréseteket telefonon vagy éppen online is. Dórit vidám természete és roppant segítőkész hozzáállása miatt bárki képes egy néhány perces beszélgetés alatt a szívébe zárni, ráadásul úgy ismeri a termékeket, mint a tenyerét! Ezért maximálisan bízhattok abban, hogy amit ő ajánl, az el fogja nyerni a tetszéseteket!

Mérföldkövek az odea.hu életében


Honlapunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozásáért. Az Elfogadom gombra kattintva fogadhatod el a sütik használatát.